fbpx

de Pauze

Met een druk op de knop jouw hoofd stilzetten en je lijf resetten?
Het kan met Access Bars™.

de toekomst van nu jennifer

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn zo’n reset, maar niets is minder waar.
Ontspannen en tot rust komen echt nog nooit zo makkelijk. 

Toen ik voor het eerst kennismaakte met Access Bars™ ging er een wereld voor me open. In mijn altijd overvolle hoofd heerste na de sessies een serene rust en helderheid die nog een tijd aanhield.

Sinds ik regelmatig een Bars sessie ontvang merk ik dat ik meer vertrouwen en helderheid ervaar in het dagelijks leven. Ook ben ik minder gestrest en kan ik prikkels beter verwerken. Het voelt voor mij als de eerste zonnestralen na een koude, donkere winter.

En die fijne ervaring gun ik jou ook!
Hoe wordt het nog beter dan dit?

Wist je dat we alle gedachten en ervaringen die we hebben ergens in ons lijf opslaan?

In en door je hoofd lopen energiebanen waarop de elektromagnetische lading opgeslagen ligt van al jouw gedachten ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen. Tijdens een Access Bars™ sessie worden de 32 punten waarop deze banen samenkomen zacht aangeraakt. Met dit energetische lichaamsproces kan een energiestroom ontstaan waarmee je de opgeslagen informatie loslaat.

access bars de toekomst van nu jennifer
Wat is er nog meer mogelijk?

Omdat je met Access Bars™ zowel het bewuste als het onbewuste bereikt, ervaar je niet alleen meer rust in je hoofd en lijf, maar kun je ook nieuwe mogelijkheden zien. De ruimte die ontstaat kun je gebruiken om nieuwe, helpende overtuigingen aan te nemen.

Na iedere sessie wordt het een stuk makkelijker en lichter om te zien welke keuzes je hebt, in plaats van jezelf vast te blijven zetten in dezelfde cirkels van gedachten en emoties. Hoewel iedere Bars sessie uniek en heel persoonlijk is ervaren de meeste mensen:

Kijk niet naar wat goed is,
zoek naar wat mogelijk is.

Gary M. Douglas
Founder Access Consciousness

Hoe ziet een Access Bars™ sessie eruit?

Wanneer je in mijn coachruimte in Delft aankomt nemen we eerst de tijd om even te landen. We drinken wat, kletsen gezellig en ik zal precies uitleggen wat je van de sessie kunt verwachten.

Daarna beginnen we met de Bars. Je mag plaatsnemen op de massagetafel (met kleding aan) waar ik in verschillende patronen de 32 punten op je hoofd heel zacht aanraak. De verdere invulling van de sessie is vrij. Je mag van alles vertellen en vragen, of juist helemaal in stilte genieten van het moment voor jezelf. Na ongeveer 1,5 uur sluiten we de sessie rustig af. Een Access Bars™ sessie bij kinderen werkt sneller en is daarom vaak binnen 30-45 min klaar. 

Wat levert het mij op?

Zo verschillend als ieder mens is, zo verschillend is ook iedere Access Bars™ ervaring. Het precieze effect dat de sessie heeft is daarom ook niet vooraf te bepalen. Voor de meeste mensen voelt het als een soort powernap voor je lijf en je denkhoofd, waarvan de rustgevende effecten langer aanhouden.

Daarnaast is (leren) ontvangen een belangrijk onderdeel van de sessie. Geven vinden we vaak een stuk makkelijker en leuker, maar wist je dat je nog beter kunt geven als je eerst goed kunt ontvangen? Geven en ontvangen zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe meer je openstaat om te ontvangen, hoe meer je daarna ook weer kunt geven.

Onthoud: er is geen goed of fout bij Access Bars™. Om te ontdekken hoe het voor jou is en wat het voor je kan betekenen moet je het echt ervaren.

de toekomst van nu jennifer

Als alles een keuze is,
wat kies jij dan?

de Pauze – strippenkaart
5x 90 min, €449*

de Pauze
90 min, €111*

de Pauze voor mini’s
30-45 min, €55*
(voor kinderen tot 16 jaar)

Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw.
*op 8 okt ’23 zal ik mijn prijzen verhogen. Maak dus nu alvast een afspraak (voor later) om gebruik te maken van de huidige prijzen.

Het was heerlijk! Hele leuke en fijne belevenis ♥️ Heerlijk ontspannen. Alsof je even loskomt van je lichaam ofzo. Geen honderdduizend gedachten van ik moet dit of dat nog, dat komt een andere keer wel weer.

Kiki

pauze access bars

Zo voel ik me nu (na de Pauze) ongeveer.

Na de Bars een dag niks gepland en voelen waar ik aan toe was. Inspiratie en creativiteit! Meteen de drie afbeeldingen voor mijn scriptie af binnen no time (of binnen geen gevoel van tijd).
Ik voel heel erg de boodschap: je bent op de goede weg! Ga door, neem je tijd en wees zachter dan zacht voor jezelf!

Maaike

Meer informatie over Access Consciousness vind je op www.accessconsciousness.com

Heb je nog vragen? No problemo!
Neem gerust contact met mij op.
Dat kan door te mailen naar jennifer@detoekomstvannu.nl of door mij een Instagram DM te sturen.

Tot snel!
Liefs, Jennifer

de toekomst van nu jennifer